COSMETICE ORGANICE
CERTIFICATE ECOCERT
 
 

    Cosmetice organice
     "ORGANIC CARE"

- Ingredientele provin
din padurile tropicale (RAINFOREST)
- Cosmetice organice atestate de ECOCERT
- Cosmetice organice atestate de Autoritatile de Sanatate competente
- Cosmetice organice fara parabeni
- Nu contin OMG (Organisme Modificate Genetic)
- Cosmetice organice fara silicon
- Cosmetice organice fara coloranti artificiali
- Cosmetice organice fara parfum de sinteza
- Nu sunt testate pe animale
- Respecta natura pe tot parcursul procesului
tehnologic
 
COSMETICE : 
 
Produse noi !
 
LIFTING CELULE STEM
COSMETICE ORGANICE ATESTATE - ECOCERT
TRATAMENTE ANTI-AGING
COSMETICE ANTIRID
COSMETICE HIDRATARE
TRATARE ACNEE
TRATARE SEBOREE
COSMETICE REGENERARE
TRATARE CUPEROZA
TRATARE REGIUNE OCULARA SI ANTICEARCAN
COSMETICE DEPIGMENTARE
INGRIJIRE PICIOARE
DEMACHIANTE
MACHIAJ PROFESIONAL
MASTI
PEELINGURI
INGRIJIRE CORPORALA
PROTECTIE SOLARA
PRODUSE COSMETICE PENTRU BARBATI
IGIENA INTIMA
AROMATERAPIE
COSMETICE DIVERSE
 
Abonare NEWSLETTER
 Nume:
 Email:
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COSMETICE ORGANICE
 
COSMETICE ORGANICE - Ce este cultura organica?



 

Cultura organica, evita, de asemenea, utilizarea organismelor modificate genetic (OMG) - plante sau animale al caror material genetic a fost alterat prin folosirea ingineriei genetice. Cultura organica se bazeaza pe reziduurile recoltelor, ingrasaminte naturale de origine animala si cultivarea mecanizata, pentru a mentine productivitatea solului si pentru a furniza plantelor substante nutritive. Controlul parazitilor organici implica efectele cumulative ale mai multor tehnici: includerea, permiterea pana la un anumit nivel acceptabil a efectelor parazitilor, incurajarea sau chiar introducerea organismelor benefice (controlul biologic al parazitilor), selectia si rotatia atenta a recoltelor si controalele tehnice asupra dispozitivelor de mecanizare. Aceste tehnici protejeaza mediul inconjurator, previn poluarea si contribuie gradual la sanatatea noastra.
Conform Organizatiei Internationale a Culturilor Organice (OICO) „Rolul agriculturii organice in cultura, procesare, distributie sau consum este acela de a sustine si spori sanatatea ecosistemelor si organismelor, de la cel mai mic pana la fiintele umane.“
Astazi, cultura organica este reglementata prin standarde. Exista doua tipuri de standarde: cele voluntare si cele legislative. In 1970, asociatiile private au creat standarde care permiteau producatorilor sa se se autocertifice. In 1980 guvernele au inceput sa emita ghiduri cu privire la productia organica. Astfel au fost schitate studii cu scopul de a determina productivitatea agriculturii organice (productia/unitate de teren) in raport cu agricultura conventionala. Oricum, rezultatele acestor studii au fost inconsistente. Cultura organica castiga acum popularitate si este acceptata de populatia din intreaga lume. Cresterea preocuparii consumatorilor privind sanatatea, bunastarea si mediul inconjurator reprezinta cu adevarat o miscare internationala. Ceea ce a inceput de la alimentele organice se extinde la multe alte domenii, cum ar fi imbracamintea, mobilierul si produsele de ingrijire personala.
Referitor la cosmeticele naturale si organice, scopul este acela de crestere si expansiune. Produsele organice sunt privite ca fiind mai sanatoase si mai putin contaminate. De asemenea, folosirea produselor organice permite oamenilor sa isi imbunatateasca sanatatea. Dificultatea consumatorilor de a distinge produsele cu adevarat naturale a dus la necesitatea crearii standardelor.
In prezent, nu exista nici o legislatie care sa limiteze companiile in a folosi cuvantul „organic“ pe produse care au un procent mic de ingrediente organice. Brand-urile care vor sa castige increderea consumatorilor lucreaza cu organizatiile de certificare.
ECOCERT este cel mai cunoscut organism de certificare din Europa pentru produsele organice, activand in peste 80 de tari din intreaga lume. Standardele Ecocert au fost concepute impreuna cu experti in cultura organica si un comitet tehnic profesionist. Standardul Ecocert a fost inregistrat de guvernul francez in 2002
ca fiind standardul oficial in cosmetica organica din Franta.

CE SE CONTROLEAZA?
Materia prima, furnizorii, procentajul ingredientelor naturale si organice, procesele de productie, ambalare si etichetare.
Toate procesele trebuie sa fie prielnice mediului inconjurator si trebuie sa protejeze resursele naturale ale planetei.
Transparenta fata de consumator: procentajul ingredientelor naturale si al ingredientelor emise de Agricultura Organica trebuie sa apara pe etichete. Pentru a atinge standardul ECOCERT pentru cosmetice naturale si organice, cel putin 95% din ingrediente trebuie sa fie naturale sau de origine naturala.
Minimum 10% din totalul ingredientelor trebuie sa aiba certificate emise de agricultura organica. Majoritatea ingredientelor sintetice nu sunt acceptabile (silicon, glycol, carbomer, paraben, parfum sintetic, etc). Toate produsele trebuie sa fie fara OMG (organisme modificate genetic!)

EXCLUSIVE ORGANIC CARE - INGRIJIRE EXCLUSIV ORGANICA
Exclusive Organic Care reprezinta o serie de produse naturale organice certificate destinate ingrijirii pielii, create din uleiuri organice selectionate, unt, uleiuri esentiale, ingredienti sofisticati, activi, bazati pe extracte organice din plante, ingrediente din padurea tropicala si alte componente naturale speciale.
Toate ingredientele, procesele si ambalarea corespund standardelor pentru cosmetice organice si naturale.
In majoritatea produselor procentajul de ingrediente naturale depaseste 99%. Nu se intrebuinteaza silicon, glycol, carbomer, paraben, parfum sintetic, emulsificatori sintetici si detergenti.
Totusi, produsele sunt elegante, luxoase si de inalta eficacitate, conform asteptarilor de la produsele de ingrijire a pielii moderne, de inalta clasa.

INGREDIENTE EXCLUSIVE ORGANIC CARE. Ingrediente din padurea tropicala:

Ulei organic Açai.
Açaí este un palmier intalnit in zona Amazonului. Uleiul este extras din pulpa fructului. Este bogat in acizi grasi esentiali (Omega 3, Omega 6 si Omega 9), phytosterol, Viamina C si Polyphenol puternic anti-oxidant. Are efect de calmare, protejare si revitalizare.

Unt organic de Murumuru.
Copacul Murumuru are un trunchi de 2 pana la 6 metri. Creste pe pamant argilos, in padurile amazoniene. Untul de Murumuru este bogat in acid oleic, oferind nutritie, catifelare si hidratare a pielii.

Argila alba amazoniana.

Aceasta argila naturala este energizata, activata si uscata la soare in scopul evitarii degradarii componentelor datorita caldurii excesive.
Indienii brazilieni foloseau argilele (geoterapia) pentru tratarea
leziunilor pielii si pentru a se proteja impotriva muscaturilor de insecte si serpi. Argila este, in mod special, bogata in substante hranitoare organice amazoniene, in anti-oxidanti din particule nesaponificabile absorbite din semintele plantelor din padure si in minerale (fier, aluminiu, potasiu, calciu, bor, sulf). Are rol de curatare si purificare a pielii.
Exploatarea acesteia nu altereaza in niciun fel mediul inconjurator.

Ulei si unt organic. Ulei organic de Jojoba.
A fost consemnat timpuriu, in secolul XVII-lea deoarece indienii din Baja California erau constienti de proprietatile speciale ale plantei Jojoba si ii foloseau uleiul pentru o serie de tratamente cosmetice si medicale cum ar fi: tratarea cancerului de piele si a ranilor.
Uleiul de Jojoba este o ceara lichida produsa din semintele de Jojoba (Simmondsia chinensis), un arbust originar din sudul Arizonei, sudul Californiei si nord-vestul Mexicului. Uleiul de Jojoba reprezinta aproximativ 50% din samanta de jojoba ca greutate.
Uleiul de Jojoba este un ester ceros in retea liniara, cu acizi grasi Omega-9. Uleiul de Jojoba nerafinat arata ca un lichid auriu limpede la temperatura camerei, cu un miros putin greoi. Uleiul de Jojoba este relativ stabil in comparatie cu celelalte uleiuri vegetale.
Spre deosebire de uleiurile vegetale comune, uleiul de Jojoba este foarte similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman.
Uleiul de Jojoba hidrateaza, vindeca, hraneste toate tipurile de piele. Este bogat in vitamina E si minerale si este adecvat tratarii pielii inflamate. Uleiul de Jojoba provine dintr-o planta de desert care rezista caldurii si uscaciunii prin sistemul propriu de autosupravietuire.

Ulei organic de nuca Macadamia.
Uleiul de Macadamia (sau uleiul de nuca Macadamia) este uleiul din miezul de nuca Macadamia (Macadamia integrifolia). Uleiul de Macadamia contine acid oleic, acid palmitoleic, acid linoleic (omega-6) si acid linolenic (omega-3). Datorita continutului de acid palmitoleic, uleiul de Macadamia este un excelent inlocuitor botanic al uleiului de nuca cand este utilizat in formulele cosmetice ca emolient, creand senzatia de piele foarte matasoasa si catifelata.

Ulei organic din Fructul pasiunii.
Uleiul din semintele Fructulului pasiunii este extras din samburii acestui fruct si se foloseste, traditional, pentru a proteja, calma, relaxa si hidrata pielea. Acest ulei emolient este bogat in acid linoleic (acid gras esential Omega-6) care sustine rolul de bariera al pielii si calmeaza pielea iritata. Continutul ridicat de flavonoizi actioneaza ca un combatant al radicalilor liberi si ca antioxidant, favorizand reducerea aparitiei ridurilor fine si a celor mai pronuntate. Este un ulei usor care nu lasa o senzatie de „gras“.

Ulei organic de cocos.
Uleiul de cocos este un ulei tropical cu multe aplicatii. Se extrage din miezul uscat de cocos. Uleiul de cocos are o valabilitate mai mare comparativ cu celelalte uleiuri (pana la 2 ani) datorita continutului sau ridicat de grasime saturata. Uleiul de cocos este excelent pentru hidratarea pielii.
In India si Sri Lanka, uleiul de cocos este utilizat frecvent in hairstyling si in eliminarea stresului. Oamenii din zonele de coasta ale Karnataka si Kerala fac bai calde dupa ce au aplicat uleiul de cocos pe tot corpul si l-au lasat asa timp de o ora.

Unt organic.
Untul de nuca Shea este o grasime naturala de culoare verzuie sau ivorie, extrasa din samburele de copac karité (Butyrospermum Parkii), care se gaseste in savanele africane. Are o larga utilizare in cosmetica, pentru hidratare si emoliere. Untul de Shea este si comestibil. Se foloseste ca ulei de gatit in vestul Africii. Untul de Shea este cunoscut in special pentru proprietatile sale cosmetice pentru hidratare si emoliere. De asemenea, este cunoscut ca agent antiinflamator.
Datorita continutului de phytosterol si tocopherol (Vitamina E), poate fi eficient in tratarea arsurilor, eruptiilor, petelor, uscaciunii severe a pielii, buzelor crapate si ridurilor.
Untul de Shea ofera si o oarecare protectie solara UV datorita prezentei esterilor de acid cinnamic, dar oricum nu trebuie sa ne bazam pe untul de Shea pentru protectie solara. Untul de Shea este mai bogat decat multe alte emoliente si se absoarbe rapid in piele fara sa lase o senzatie de „gras“.

Unt organic de cacao.
Untul de cacao este grasimea naturala comestibila din boabele de cacao, extrasa in timpul procesului de fabricare a ciocolatei si a pudrei de cacao. Untul de cacao are aroma de ciocolata.
Untul de cacao are un punct de topire apropiat temperaturii corpului uman si se topeste imediat cand este aplicat pe piele.
Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi cunoscute, continand antioxidanti naturali care previn alterarea. Textura fina si proprietatile emoliente ale untului de cacao fac ca acesta sa devinaun ingredient frecvent utilizat in cosmetica si in produsele de ingrijire a pielii.

Ulei organice esentiale. Ulei organic de Spearmint.
Planta de spearmint creste bine in aproape toate zonele clima temperate. Spre eosebire de peppermint, spearmint-ul nu contine cantitati mari de menthol. O componenta majora a uleiului este R-Carvone. Grecii antici foloseau Spearmint-ul pentru a parfuma apa de baie (pentru ca avea o buna reputatie in tratarea bolilor).
In perioada medievala era utilizat in vindecarea gingiilor inflamate si la albirea dintilor. Uleiul de spearmint este antiseptic, antispastic si stimulant.

Ulei organic de Lemongrass.
Uleiul esential este un lichid galben-chihlimbar extras din frunzele tocate, proaspete sau partial uscate. Are un parfum proaspat, de lamaie, intepator. Este o iarba inalta care creste la temperaturi calde in zone tropicale. Lemon grass este larg utilizat in bucataria
asiatica. Principalul constituent al uleiului de lemongrass este citralul.
Lemongrass are efect antifungic si antiseptic.

Ingrediente active speciale. Extractul organic de ierburi alpine.
Aceasta combinatie de ierburi alpine organice este o inovatie inovativa bazata pe edicina traditionala, care lupta impotriva imbatranirii pielii. Combinatia sinergica intre arbustul de Butterfly (Buddleja davidii) si Cimbru (Thymus vulgaris) a demonstrat o activitate extraordinara in testul de protectie a ozonului. Acesti radicali ataca biomoleculele pielii noastre (lipide, colagen, ADN) si provoaca imbatranirea prematura a pielii. Ambele plante sunt bogate in componente active, cum ar fi: flavonoizii, acid rosmarinic si thymol. Ambele plante au o lunga istorie in medicina traditionala.

Extract organic de fag.
Fagul (Fagus sylvatica L.) - un arbore care atinge inaltimi de 35m, ajunge la maturitate dupa 60 de ani si adesea traieste 200-250 de ani, de aceea este adesea numit „Arborele tineretii vesnice“

Mugurii de fag.
„Gemoterapia“ este o stiinta medicala care a debutat in anii '60. Este derivata din cuvantul latin „gemma“ (care inseamna „mugure“) si este bazata pe folosirea avantajelor activelor potentiale ascunse ale mugurilor. Acestia sunt embrionii vietii plantei si contin activi energizanti: numerosi hormoni, flavonoide si peptide care stimuleaza metabolismul celular (din stare latenta in stare de„inflorire“). Mugurii sunt adunati dintr-o zona salbatica semimuntoasa, departe de zonele urbane si industriale (de poluare) si, de asemenea,departe de gradini cultivate, zone cu fructe sau pesticide/insecticide. Strangerea recoltei se face intr-o anume faza a dezvoltarii arborelui pe parcursul unei perioade scurte, de una - doua saptamani. Mugurii sunt adunati de pe ramurile mai joase, pentru a nu perturba cresterea copacului: echilibrul natural este astfel pe deplin respectat. Acest extras special din muguri de fag a dovedit prin teste in-vitro si in-vivo cresterea oxigenarii celulare, a sintezei proteice prin keratinocyte, imbunatatirea hidratarii dermice si reducerea profunzimii ridurilor.

 
YOLANDA COSMETICS | DR. KADIR | SFATUL YOLANDEI | COMANDA | CUM CUMPAR | LIVRARE | PLATA TERMENI SI CONDITII | CONTACT
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Yolanda Cosmetics. Toate drepturile rezervate.
MAGAZIN ONLINE DE PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE
PENTRU
CABINETE COSMETICE:
0724.358.020